PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KOMEN

Gasilski turnir v malem nogometu v Ajdovščini

V mesecu Aprilu je Prostovoljno gasilsko društvo Ajdovščina organiziralo turnir v malem nogometu, ki se ga je udeležilo naše društvo.

Start je bil že zgodaj zjutraj in sicer ob 7h izpred gasilskega doma v Komnu. Čez približno eno uro, je bila naša ekipa v Ajdovščini, ter tako imela še približno eno uro za zadnje priprave na turnir, ki se je začel ob 9h in trajal do 15h.

Na turnirju je sodelovalo 8 društev, naš izkupiček pa je bil odlično tretje mesto. Prvo mesto je zasedlo PGD Dornberk, drugo mesto pa so si priborili člani PGD Selo. Po turnirju je vse udeležence čakalo druženje in pa seveda kosilo. Po kratkem praznovanju na Vipavskem so se okrog 18h vrnili v Komen, kjer se je praznovanje nadaljevalo v noč.

V ekipi PGD Komna so sodelovali: Patrik Kosmina, Mito Smrdelj, Denis Dokić, Blaž Turk, Boštjan Ščuka, Miha Abram, Niko Volčič, Matjaž Hribar in Klemen Dokić. Poleg ekipe pa so bili na turnirju še navijači PGD Komna, brez katerih podpore gotovo ne bi prišli tako daleč.

PGD Komen čestita naši ekipi za odlično 3. mesto ter seveda vsem udeležencem turnirja, in pa PGD Ajdovščini za izvedbo turnirja.