PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KOMEN

Slavnostna podelitev listin za napredovanje v čine gasilski častnik, višji gasilski častnik in visoki gasilski častnik

V Domu Kulture v Kamniku je v torek, 29. novembra 2022, od 18. ure dalje potekala slavnostna podelitev listin o napredovanjih v čine gasilski častnik, višji gasilski častnik in visoki gasilski častnik za obdobje november 2021 – 2022.

Po uvodnem nagovoru Tomaža Zabavnika, predsednika GZ Kamnik in Francija Petka, poveljnika Gasilske zveze Slovenije je potekala podelitev činov po skupinah zaključenih tečajev. Med podelitvijo je potekal kulturni program, v katerem so nastopili: Mešani pevski zbor Odmev, Mešani pevski zbor Mavrica in Ansambel Domačini. Povezovalec programa je bil Matic Maček.

V navedenem obdobju je na podlagi opravljenih tečajev v čin gasilski častnik napredovalo 214 članov, v čin višji gasilski častnik 54 članov ter v čin visoki gasilski častnik 3 člani.

Iz našega društva se je dogodka udeležilo pet članov. Štirje gasilci so prejeli listino za napredovanje v čin gasilski častnik, en gasilec pa listino za napredovanje v čin višji gasilski častnik!

Vsem prejemnikov listin izrekamo iskrene čestitke. Velika zahvala pa gre domačim gasilcem in vsem nastopajočim ter drugim sodelujočim pri organizaciji prireditve.