PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KOMEN

Okraševanje PGD Komen 2015

V petek 11. decembra 2015 je gasilska mladina PGD Komen okraševala gasilski dom.

Kot vsako leto so tudi letos novoletni jelki okraševali mladinci, pri tem pa so uporabili okraske, ki so jih pionirji izdelovali v zadnjem jesenskem mesecu. Okrasili so dve jelki, eno smo postavili v klubski prostor drugo pa v garažne prostore. Pionirji so med tem časom izdelovali snežinke s katerimi smo popestrili vhod v gasilski dom in strop klubskega prostora. Ob vhodu v gasilki dom nas skozi mesec december pozdravi tudi sneženi mož, ki se v temi sveti.

Ob zaključku okraševanja smo mladino zbrali v sejni sobi, kjer smo jim namenili nekaj lepih besed za vse uspehe in veselje, ki so nam ga prinesli v letošnjem letu. Ob koncu je otroke obiskal še Miklavž, ki jih je obdaril s sladkarijami in koledarji PGD Komen.

V mesecu novembru so pionirji izdelovali tudi novoletne čestitke, ki jih bomo gasilci PGD Komen uporabili za pošiljanje novoletnih želja ob prihajajočem novem letu. Ob tej priložnosti mentorji in ostali člani PGD Komen naši gasilski mladini in njihovim staršem izrekamo srečno in zdravo novo leto 2015!