PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO KOMEN

Arhiv tekmovanj

08. 10. 2022

Regijsko gasilsko tekmovanje

V soboto, 8. oktobra 2022, je v Kopru potekalo regijsko gasilsko tekmovanje Obalno-kraške regije za člane in veterane. Iz PGD Komen se je tekmovanja udeležila le ekipa veteranov (člani A, člani B in članice A se tekmovanja niso udeležili).

Veterani so se odlično odrezali saj so osvojili drugo mesto in se s tem uvrstili na državno tekmovanje prihodnje leto.

Čestitamo!

 

24. 09. 2022

Mladinsko regijsko tekmovanje OK regije

V soboto 24. septembra 2022 je v Sečovljah potekalo regijsko mladinsko tekmovanje Obalno kraške (OK) regije. Na tekmovanju sta letos sodelovali tudi ekipi pionirjev in mladincev našega društva.
Na tekmovanju so se pionirji preizkusili iz treh disciplin: vaja z vedrovko, štafeta in vaja iz razvrščanja. Naša ekipa je dosegla 2. mesto in se tako ponovno uvrstila na državno tekmovanje, ki bo drugo leto. Ekipa mladincev, ki se je pomerila v vaji Matevža Haceta pa je zasedla odlično 4. mesto.

Članice in člani PGD Komen naši ekipi in mentorjem iskreno čestitamo!

04. 06. 2022

Rally gasilskih vozil 2022 – Postojna

Gasilski rally v Postojni

Tudi letos je, v organizaciji PGD Postojna, potekal tradicionalni avto rally s terenskimi gasilskimi vozili. PGD Komen so letos zastopale dve ekipi, skupno 8 članov, ki so zasedli 12. in predzadnje mesto izmed 38.prijavljenih ekip. Za dosežke jim iskreno čestitamo!

21. 05. 2022

Tekmovanje Kraške gasilske zveze 2022

ODLIČNA UVRSTITEV PGD KOMEN NA TEKMOVANJU KRAŠKE GASILSKE ZVEZE

V soboto, 21. maja 2022, se je 10 ekip oz. kar 94 članic in članov PGD Komen, v Povirju udeležilo tekmovanja Kraške gasilske zveze. V dopoldanskem delu so tekmovali najmlajši, naše društvo pa so zastopale dve ekipi pionirjev in ena mladincev. Od teh so se najbolje uvrstili mladinci, ki so dosegli prvo mesto, pionirji pa drugo in peto mesto. Mladina PGD Komen se je pod vodstvom svojih zvestih mentoric in mentorjev v Komen vrnila veselo, ter ponosna na dosežene rezultate.

V popoldanskem delu tekmovanja so se iz našega društva tekmovanja udeležili: dve ekipi članov A, poleg njih pa še ekipa članic A, dve ekipi članov B in dve ekipi veteranov.

Od teh so se najbolje odrezali veterani Komen, ki so osvojili prvo mesto, prva ekipa članov A je v izredno močni konkurenci zaseda odlično drugo mesto, prav tako so članice A in člani B osvojili drugo mesto. Ostale ekipe člani A Komen1 četrto mesto, člani B Komen1 šesto mesto in veterani Komen1 peto mesto.

Članice in člani PGD Komen smo tako osvojili skupaj 6 pokalov, kar je izvrsten rezultat in poplačilo za vložen trud v številne priprave, ter usposabljanja. Z vsemi doseženimi rezultati smo gasilci PGD Komen ponovno dokazali, da je gasilstvo v Komnu uspešno v vseh starostnih kategorijah. Letošnje tekmovanje Kraške gasilske zveze je bilo v organizaciji PGD Povir, ki je svojo nalogo odlično izpeljal.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskreno čestitamo za dosežene rezultate!